logo-mare-copaceni
Eficientizarea serviciilor publice locale prin dotarea cu echipamente de curatenie noi
Eficientizarea serviciilor publice locale prin dotarea cu echipamente de curatenie noi

 

Avand in vedere oportunitatea finantarii care are ca obiect “Dezvoltarea infrastructurii locale pentru imbunatatirea serviciilor publice” am propus achizitionarea unor echipamente necesare pentru amenajarea si intretinerea spatiilor verzi ale domeniului public.

Proiectul reprezinta o oportunitate semnificativa de a optimiza serviciile publice si de a aduce beneficii tangibile comunitatii. Acest demers va conduce la o crestere a nivelului de tehnologizare si utilitate a serviciilor publice, aducand beneficii semnificative comunitatii locale.

Aceasta investitie va genera un impact pozitiv extins asupra intregii arii administrativ-teritoriale a comunei si o contributie solida la crearea unui mediu verde, eficient si placut pentru comunitate.

 

Obiectivele specific ale acestui proiect sunt:

– Amenajarea si intretinerea spatiilor verzi din domeniul public prin investitia in 17 echipamente;

– Mentinerea si imbunatatirea aspectului si sanatatii spatiilor verzi din comuna Copaceni. Acesta presupune furnizarea de servicii de intretinere a spatiilor verzi la standard inalte, asigurand un mediu atragator, curat si bine intretinut pentru comunitatea.

– Promovarea unui stil de viata sustenabil in randul locuitorilor comunei Copaceni.

Acest proiect este finantat AFIR.

Ultima modificare: 07.06.24 – 08:41 de către UAT Copăceni

Anteriorul CONSTRUIRE SALA DE SPORT SCOLARA – PROIECT PILOT, STR. MORII, SAT COPACENI, COMUNA COPACENI
Contact