logo-mare-copaceni
AMENAJARE TEREN DE SPORT
AMENAJARE TEREN DE SPORT

AMENAJARE TEREN DE SPORT – Comuna Copaceni

Sportul contribuie in mod esential la dezvoltarea fizica armonioasa, mentinerea starii de sanatate la cote optime precum si la intarirea spiritului de echipa si a celui de competitie. De aceea, practicarea sportului de catre tineri este o necesitate imperativa ale carei beneficii pe termen mediu si lung sunt foarte insemnate. Avand in vedere faptul ca tinerii sunt atrasi din ce in ce mai mult de activitati statice, in detrimentul celor care implica sport si miscare, este necesara implementarea unor masuri care sa contribuie la atragerea tinerilor catre activitati sportive.

De accea, amenajarea unui teren de sport , in aer liber, in conditii calitative ridicate si care ofera o siguranta maxima practicantilor este oportuna si prezinta multipe avantaje :
-asigurarea atragerii tinerilor catre miscare in aer liber in detrimentul activitatilor sedentare prin crearea unui teren de sport la nivel ridicat al standardelor ;
-adaugarea unui plus valoare insemnat pentru zona prin crearea unui teren in aer liber, cu un impact vizual placut, in conditii calitative ridicate, cu o durata de viata mare si cu costuri de exploatare reduse.

Ultima modificare: 07.06.24 – 15:26 de către UAT Copăceni

Anteriorul Anunt erbicidare buruiana Ambrozia
Contact