logo-mare-copaceni
SISTEM SUPRAVEGHERE VIDEO
SISTEM SUPRAVEGHERE VIDEO

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND SUPRAVEGHEREA VIDEO

Primăria deține un sistem de supraveghere prin mijloace video în vederea controlului de securitate și pază, cu respectarea dispozițiilor legale în vigoare. Urmare evenimentelor petrecute in trecut, am hotarat extinderea lui.

Sistemul de supraveghere prin mijloace video se află la sediul Primăriei, amplasarea camerelor fiind atent revizuită pentru a asigura limitarea pe cât posibil a monitorizării zonelor care nu prezintă interes pentru scopul urmărit.

Se supraveghează video zonele de acces și spațiile destinate publicului, împrejurimile clădirii pentru a proteja spațiile exterioare, zonele cu acces restricționat. !!!

Nu sunt monitorizate zonele în care există un nivel ridicat al așteptărilor privind viața privată, precum birourile, toaletele și alte locații similare.

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul supravegherii video

Scopul supravegherii video

Primăria utilizează sistemul de supraveghere video doar în scop de securitate și control acces. Cu ajutorul acestui sistem se controlează accesul în incinta unității, se asigură securitatea bunurilor și siguranța persoanelor – angajați ai instituției și vizitatori, precum și a proprietăților și informațiilor deținute. Supravegherea video stradala este utilizată exclusive în scopul de securitate a bunurilor proprietatea primăriei sau persoanelor fizice, precum și pentru asigurarea siguranței persoanelor.

Ultima modificare: 07.06.24 – 12:09 de către UAT Copăceni

Anteriorul Anunț colectiv pentru comunicarea prin publicitate 18.12.2023
Contact